Skal du planlægge en polterabend på Fyn og er du på udkig efter de sjoveste polterabend aktiviteter, så er du kommet det helt rette sted.

Vi har samlet nogle af de sjoveste forslag til en super sjov polterabend på fyn, hvor der både er indendørs og udendørs polterabend aktiviteter og events.

Se de mange polterabend aktiviteter i Danmark på denne liste

Sjov polterabend på Fyn for mænd og kvinder i 2020

Vi har valgt at lave et indlæg, hvor der både er polterabend aktiviteter for mænd og kvinder, da mange af disse aktiviteter henvender sig til begge køn. Så der vil være lidt for en hver smag.

Se månedens event tilbud: Hver måned, der opdatere vi vores tilbuds liste med aktuelle tilbud fra event branchen, hvilke du finder her


Sjove polterabend aktiviteter med Promillebriller

Promillebrillerne er perfekte til et sjovt lille polterabend indslag. En af de fordele, der er ved promillebriller er, at de ikke fylder særlig meget og dermed let kan tages med på farten som et sjovt lille indslag. Så ligemeget om jeres polterabend skal afholdes i Odense, Svendborg eller en lille flække som Tommerup, så kan det lade sig gøre, at benytte sig af de sjove alkoholbriller.

Promillebrillerne kan lejes for ca. 100 kroner pr stk. og kan sendes direkte til din adresse når du skal bruge dem.

Forslag til polterabend events med promillebriller :

  • Promille-stafet
  • Promille-Fodbold
  • Promille-Hockey
  • Promille-forhindringsløb
  • Promille-Straffesparkskonkurrence
  • Lav den bedste drink konkurrence


Brigdewalking over Lillebælt

Brigdewalking forgår 60 meter over vandet på den gamle Lillebæltsbro. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man får en udsigt man aldrig vil glemme.

Denne hyggelige oplevelse tager ca. 2 timer inkl. instruktion ved Velkomstcentret i Middelfart på Fyn.


Privat helikoptertur med HeliCompany

Aktivitet i luften for voksne

Skal den kommende Brud eller Gom have en unik oplevelse sammen med svigermor eller svigerfar inden den store dag, så kunne en privat flyvetyr måske være sagen. Der er både fasteflyvninger man kan booke sig på eller man kan booke en privat flyvetur.

Her kan kan vælge mellem en tur på 15, 20, 30, 45 eller 60 minutters i luften.

Book en Privatflyvning for op til 3 personer her


4 Sjove polterabend Events

Transporten rundt på fyn til en polterabend er tit en stor udfordring, så derfor har Delta Fun lavet en pakkeløsning til polterabend på fyn, hvor man kan leje en kæmpe fun polterabendpakke med 4 aktiviteter i.

Denne pakkeløsning er lavet for, at imødekomme udfordringerne med polterabender under coronakrisen og et super alternativ til at tage en tur i eventcenter.

Man kan enten hente denne fun pakke i Nyborg eller man kan bestille levering og afhentning på hjemme adressen.

I denne polterabendpakkeløsning er der følende:

1. Aktivitet (Bumper balls)

Bumper balls er nok et af de største hits til polterabender rundt om i landet. Derfor er der også 10 bumper balls med i denne pakke, så man rigtig kan lave en fed bumper ball turnering, hvilket typisk tager omkring 1 times tid til de fleste polterabender.

2. aktivitet

Bow attack er stadigvæk ret nyt herhjemme i Danmark, hvilket er en form for paintball bare med bue og pil. Dette er en super sjov aktivitet,hvor man kan spille alle mod alle, eller dele sig op i hold.


3. Aktivitet

unicorn race udendørs aktiviteter

Yeps, det ser ud som en super let aktivitet, at lave et lille løb med unicorn hopper, men det er meget svære end man lige tror. Del deltagerne op i hold også er i klar til en lille unicorn stafet.

4. aktivitet

Promillebriller er og bliver bare sjove! – I denne pakkeløsning er der intet mindre end 10 promillebriller med i, så i rigtig kan give den gas med straffesparkskonkurrence eller en sjov stafet.

Denne pakke indeholder alt mange skal bruge til aktiviteterne, man skal blot have adgang til strøm. Det er både muligt at bruge udendørs på en boldbane eller man kan alternativt leje en sportshal eller gymnastisk sal et sted på fyn også er man hurtigt igang.

Læs mere om denne 4 aktiviteter i en pakkeløsning på Delta Fun