Der er virkelig mange ting man skal tænker over, når man planlægger en polterabend, men hvad bør man egentlig tage højde for, når det kommer til at planlægge en polterabend under denne corona pandemi?

Herunder finder du over 20 nyttige polterabend corona tips og events, som du kan tage udgangspunkt i.

Denne side bliver opdateret hver uge med seneste nyt for polterabend under corona (COVID-19)

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om sjove aktiviteter til polterabend, hvor jeg har listet endnu flere aktiviteter og events, der især egner sig til en sjov polterabend for både mænd og kvinder i 2020. Men i dette indlæg, der vil jeg forholde mig til, at der kun bliver listet aktiviteter, hvor der tages forbehold for afstand og andre sikkerheds hensyn, der er vigtige at tage i disse corona tider.Vigtige Polterabend corona Råd

Det er vigtigt at du/i hele tiden tager forbehold, hvilke forbehold i skal tage jer og derfor er det en god idé at tage udgangspunkt i SundhedsStyrelsen og Regeringes påbud, råd og vejledning.

5 hurtige polterabend corona tips

 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
 • Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
 • Vær opmærksom på rengøring af overfalder og fælles områder i kan komme i kontakt med
 • Hold afstand og bed andre tage hensyn (Dette glemmes måske hurtigt under indtagelse af alkohol)

Er du usikker på, hvordan i skal forholde jer, så følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derudover skal du orientere dig om påbud fra myndigheder og hotspots i bør undgå.

Bumper fodbold eller king of the hill

Da mange af de lokale eventsteder hurtigt vil blive overfyldt i disse Corona tider og det vil være et meget begrænset antal pladser, så er det en god idé at leje bumper balls fra en lokal udlejer.

Bumper balls kan bruges til:

 • Bumper fodbold
 • King of the hill
 • Alle mine kyllinger kom hjem


Disse bumper balls kan man benytte udendørs, hvilket helt klart er en god idé, da udendørs områder er, at fortrække under corona krisen. Men det danske vejr er også kendt for at drille, så der er også den mulighed at leje en sporthal eller gymnastiksal, hvilket kan lejes for 300-500 kroner i timen mange steder i landet.

Husk at tjekke op på, at udstyret ikke er brugt af andre i de seneste 2-3 døgn. Flere udlejere har allerede taget højde for dette, men for en sikkerhedsskyld bør du spørger om deres politik på dette punkt.

Bumper balls koster ca 2.000 kroner at leje for et døgn.

Find nærmeste udlejer af bumper balls
Mobile Cocktail kurser og Cocktail bartender med fribar

indenførs aktiviteter for voksne cocktail kursus

Et mobilt cocktail kursus er ikke bare et forfriskende indslag, men et super event til en polterabend og det bedste er, at der er lavet mobile cocktail kurser der kan komme ud til jer, hvilket betyder, at man i eget hjem eller ønsket lokation kan afholde et brag af et polterabend event uden at være i nær kontakt med andre grupper.

Et cocktailkursus tager typisk mellem 40 minutter til 2 timer og kan krydres op med lidt fri cocktailbar.


Sjove aktiviteter med Promillebriller

Promillebriller er allerede et kæmpe hit til polterabender for både mænd og kvinder og kan bruges til mange forskellige små sjove polterabend lege.

Promillebrillerne kan lejes og sendes hjem til en med posten, så lige meget om man skal holde polterabend i københavn eller om man skal afholde den ude på landet på fyn, så er denne løsning let tilgængelig for alle.

Populære aktiviteter med promillebriller:

 • Promille-Stafet
 • Promille-Forhindringsløb
 • Promille-Straffesparkskonkurrence
 • Promille-Hockey (floorball)
 • Sumo-Promille-Stafet

Promillebriller kan lejes eller købes hos Delta Fun


High Roping i Urban Ranger Camp

Urban High Roping har åbnet igen 1. maj, hvor i altså har mulighed for at klastre rundt på Verdens Højeste indendørs High Roping bane.

De har taget følgende forholdsregler:

 • deres seler og hjelme bliver desinficeret hver aften efter brug
 • De garanterer, at den sele og hjelm du bruger kun er brugt af dig idag
 • Der er sat flere spritdispensere op rundt omkring i Campen
 • Deres instruktører bærer visir og handsker når de hjælper dig i selen
 • Campen bliver rengjort og ofte berørte overflader sprittet af hver dagArchery Attack / Bow Attack er som skabt til polterabender under Corona.

Archery Attack / Bow attack, er nok en af de mest sikre aktiviteter man kan dyrke under disse Corona tider.

Aktiviteten minder om det mere kendte Paintball, men her bruges bare Bue og pil istedet for paintball gun. Aktiviteten udlejes typisk med udstyr til 10 personer og kan lejes flere steder i landet.

Prisen for dette udstyr ligger omkring 2.000 kroner for 24 timer.


Kan man virkelig godt bruge sumodragter?

Ja, man kan godt bruge sumodragter til en polterabend, men ikke til det klassiske sumobrydning under coronakrisen, som du sikkert tænker på, men derimod til promille-stafet og forhindringsløb, som disse dragter er geniale til.

Hvis man virkelig vil sikre sig, så kan man leje en dragt til hver deltager, men så er der ikke mange udlejere, der har nok dragter og derfor vil vi anbefale SumoSjov, som er nogle af de eneste der kan komme op på 10+ dragterKajak eller kanotur

En tur i kajak er heller ikke en tosset polterabend corona aktivitet. Hvilket også kan være en super hyggelig oplevelse ude i det blå.

Der er flere steder i landet, hvor de har kano og kajakudlejning og her kan man typisk leje for en time og opefter.

Videoen er fra Kajakhotellet, du finder på Amager strand, men der er også mulighed for at prøve denne sjove aktivitet andre steder i landet


Hvad er jeres plan for en polterabend under Corona?

Hvis i har lavet en genial plan for jeres polterabend, så smid endelig en kommentar, da det kan være til gavn for andre, der sidder netop i jeres situation. Eller sidder du med spørgsmål, som du håber på andre kan svare på, så smid en kommentar herunder, så kan vi alle være med til at byde ind.

Tips til aktiviteter: Klik her for at se alle de sjove aktiviteter for voksne.