Sidder du og skal til at planlægge en polterabend i københavn med en masse aktiviteter?

Så har du fundet frem til det helt rette indlæg, for her kan du ikke bare finde en masse sjove forslag til aktiviteter, men også gode råd omkring, hvor du kan afholde din polterabend udendørs (uden at skulle søge en masse tilladelser).

Hvis du gerne vil sikre dig mod det klassiske danske vejr, så har vi også et par gode råd til indendørs aktiviteter i københavn, hvor der stadigvæk er rigtig god knald på.

Husk ikke at gå glip af månedens vilde tilbud til polterabender

Hvilke polterabend aktiviteter kan københavn byde på?

Der findes et hav af polterabend aktiviteter i København og der noget for en hver smag, derfor har vi også prøvet på at ramme lidt bredt, så der både er aktiviteter til mænd og kvinder, noget for dem der vil have action og noget til dem, hvor der gerne må være stil.

Faktisk spænder disse aktiviteter så bredt, så jeg vil næsten våge at påstå at der er noget for en hver smag.

Bumper fodbold i parkerne i kbh

Der findes allerede en del eventsteder, der tilbyder at man kan prøve bumper balls hos dem, hvilket typisk er for 30 minutter til en time, men ønsker man en lidt mere flexibel løsning, så kan man også leje dem for 24 timer, så man kan nå at lave en ordenlig turnering ud af det eller man kan skubbe aktiviteten lidt, hvis der skulle være forsinkelser.

Her på vores liste finder du bumper ball udlejere i Rødovre, Amager og København NV.

High Roping i Urban Ranger Camp

I de gamle B&W haller kan i prøve verdens højeste High Roping bane. Så hvis i er klar på at udsætte jer selv for 50 meters højde, så er det bare at finde vejen forbi B&W skibsværfts haller i Kbh K.

Sumodragter med promillebriller er super til at sætte stemningen igang

Vi bliver lige nød til at have lidt polterabend klassikere med, hvilket Sumodragterne helt klart er, men de kan altså bruges til så meget mere end sumobrydning. over de seneste år er vi begyndt, at se flere og flere der bruger dem til stafetløb sammen med promillebriller, eller til sumo-promille-fodbold.

Du kan leje sumodragter på Amager eller københavn NV hos Delta Fun.

Highspeed racing på vandet

Man snakker tit om, at der er fart over feltet i København, men det er der altså også på vandet, når Actionboat først sætter igang. Actionboat flyver nærmest henover vandet med sin topfart på intet mindre end 100 km/t.

Der er plads til op til 12 personer i en hver actionboat, hvilket er perfekt til de fleste polterabender.

Book en tur med actionboat

Prøv Virtual Reality hos Khora

Prøv 30 minutter med Virtual real, hvor i kan prøve de forskellige film og spil. Det er virkelig en sjov oplevelse, der giver lidt at snakke om resten af dagen. Prisen ligger på 200 kroner pr deltager.

Læs mere om denne oplevelse eller book den her

Lav dine egne flødeboller

En af de mere hyggelige aktiviteter man kan kaste sig ud i til en polterabend er Flødebollekursus hos Social Foodies, dette polterabend kursus er på en time. Det kursus egner sig godt til den søde tand og kan være et dejligt afvekslende arrangement, der lige sætter hyggen og det sociale i fokus.

I bliver kastet ud i at lave 5 små og 5 store flødeboller, hvilket i kan tage med jer videre på turen, men der er selvfølgelig også smagsprøver undervejs.

Dette kursus koster 349 pr deltager og kan prøves i følgende byer på Sjælland: Frederiksberg, Hellerup, Lyngby og København.

Book kurset her

Sjov med promillebriller i Kongenshave eller Amager Fælled

Promillebriller er lette at have med på farten og her kan man lave en lille polterabend tour konkurrence. Hvor man laver nogle små missioner der skal fuldføres med promillebriller ved hvert stop.

Dette behøver ikke at være vanvittigt øvelser eller setups, det kan bare være små forhindringer, straffesparkskonkurrence, lave en pizza, mulighederne er mange. Nogle af de mere populære ting at bruge promillebriller til er:

  • Promille-Stafet
  • Promille forhindringsløb
  • Promille-Fodbold
  • Promille-Hockey
  • Promille straffesparkskonkurrence
  • Sumo-promille-stafet
  • Lav en pizza
  • Lav en drink

Nogle af landet stærkeste Promillebriller kan købes eller lejes hos Delta Fun

Mobilt cocktailkursus perfekt indendørs aktivitet til en polterabend

indendørs aktiviteter for voksne cocktail kursus

Et mobilt cocktailkursus er en super løsning til en indendørsaktivitet, der kan foregå, hvor som helst.

Selve kurset tager normalt mellem 45 minutter til 1½ time alt efter mængden af deltagere og antallet af drinks, der bliver gennemgået.

Man har selv indflydelse på, hvilket drinks der skal mixes sammen og det er virkelig en smagsoplevelse, der på samme tid sætter gang i festen.

Få tilsendt 3 tilbud på et Mobilt cocktailkursus til jeres polterabend.