Der findes mange der tilbyder bumper ball udlejning, men er der egentlig forskel på, hvad du får med i oplevelsen?

Jeg har personligt prøvet 6 forskellige bumper balls fra flere danske udlejere og jeg kan ikke understrege nok, hvor kæmpe stor forskel, der er på kvaliteten af bumper balls for ikke, at snakke om kæmpe forskel på, hvilken stand de bumper balls man lejer er i.

Gode Råd: Når du har læst dette indlæg, så vil du vide, hvilken type bumper ball du bør leje, samt være bedre i stand til at gennemskue de forskellige tilbud.

Hvad er en bumper ball?

En bumper ball er en oppustelig kugle, man tager over hoved og dernæst iføre sig 2 sikkerhedsseler, der minder om de seler man har på en rygsæk.

Der er to håndtag foran en, der gør man har en bedre balance og dermed også kan styre sine angreb på modstanderen.

Når man først har taget ens bumper ball på, så går den fra hoften og ca 20-25 cm hen over hoved. Det er vigtigt at bumper ballen er pustet ordenligt op, så man ikke støder hoved når man vælter.

Hvad er forskellen på bumper balls?

Bumper balls bliver produceret i både PVC, hvilket er den billige model, der vejer 8 kg og i letvægt modellen af TPU, der kun vejer 4 kg.

TPU er ikke bare et lettere matriale, der er heller ikke de lugtgener man vil opleve med PVC bumper balls, samt TPU materialet er mere resistent overfor kulde og varme og vil dermed have en bedre sigtbarhed end en PVC, der efter få udlejninger godt kan være svær at kigge ud af.

TPU bumper balls får heller ikke nær så let flænger og holder typisk flere år længere end en PVC bumper balls.

Flere udgaver af gennemsigtige PVC bumper balls fra tyskland, har det med at gå i stykker for et godt ord, hvilket godt kan være en belastning for ens event og kan have økonomisk bekostninger for dig som lejer.

Så derfor bør du altid sikre dig, at det er TPU bumper balls du lejer og høre indtil, hvilke forholdsregler du bør tage dig som lejer.

Forskel på håndtag og seler

Der er stor forskel fra producent til producent, hvor gode deres håndtag og seler er. Selvom forskellen på designet måske ikke er den store, så er det virkelig her, at den største forskel er i oplevelsen under brugen.

Uheldige håndtag kan give brændsår pga. der ikke er beskyttelse rundt om de snore håndtagene er lavet af.

Hvad kan man bruge bumper balls til?

Bumper balls kan bruges til mere end bare fodbold. Selvom en frisk bumper fodbold turnering er klart det største hit med disse bumper balls.

Her er 3 bud på, hvad man kan bruge bumper balls til:

Bumper ball war (King of the hill)

King of the hill, som også bliver kaldt bumper wars eller Last man standing, der i alt sin enkelthed går ud på at vælte alle andre og være den sidste deltager, der står oprejst.

Bumper fodbold (Zorb Soccer eller bumper soccer)

Det siger lidt sig selv udfra navnet, at når man spiller bumper fodbold, så er det fodbold man spiller, men hvor man godt må støde ind i modstanderen lidt mere end normalt.

Der spilles typisk bagom mål og uden sidelinje, da indkast etc. ikke er så lige til i disse bumper balls.

Alle mine kyllinger kom hjem

Jeg beklager at jeg desværre ikke har adgang til optagelser af denne leg med bumper balls, men som det ses i denne video fra DGI, så går legen ud på, at en person er ræven i midten og de andre skal fra den ene side til den anden. Hvis ræven fanger dig (altså vælter dig i en bumper ball) så skal du hjælpe til næste runde.

Det er lidt svære at vælte en person der kommer løbende mod en i en bumper ball, end at fange en, så det kan godt tage et par forsøg, at få rigtig gang i legen.

Bumper ball udlejning anbefales fra disse udlejere:

Efter mange år i branchen, så er jeg blevet bekendt med en del udlejere i branchen og det er langt fra alle, der behandler deres udstyr lige godt eller skifter det ud når det faktisk er for udslidt at udleje det.

Så derfor har jeg lavet en lille liste af udlejere, jeg har gode erfaringer med, som jeg ved levere en god service.

Delta Fun Event og udlejning

Jeg har selv været med til at starte Delta Fun op, hvilket er min families virksomhed, hvilket betyder jeg måske er en anelse farvet i min vurdering.

Det er vores mål, at gøre det lettere at afholde et fedt event, hvor man lokalt kan leje udstyr, hvilket holder prisen nede og at man kan få mere kvalitet for pengene.

Delta Fun har afdelinger i:

  • København NV
  • Amager
  • Roskilde
  • Næstved
  • Odense (Fyn)
  • Lolland (Grænge)
  • Falster (Nykøbing Falster)

Her kan du både leje bumper balls eller få en event manager ud. og vi har nogle ret vilde pakke tilbud som du ikke bør gå glip af.

Spar 10% hos Delta Fun

Brug koden: “99 Fester” og spar 10% på din booking

Klik her for at se priser på bumper ball udlejning

Superevent

Superevent er et eventcenter i Rødovre, hvor du kan prøve bumper fodbold eller du kan leje dem igennem deres superlej portal.

Superevent er kendt i hele branchen for, at være super professionelle og levere en top service man ser meget få steder i denne branche.

Faktisk er mine anbefaler så varme til Superevent, at når jeg har kunder der ringer og vi selv er fuldt booket, så er det Palle fra Superevent jeg henviser dem til 9 ud af 10 gange.

Klik her

123fest

Når vi kigger på Jylland er mine anbefalinger helt sikkert 123fest, der gør meget ud af at vejlede deres kunder allerede inden de booker udstyret på deres hjemmeside.

Du finder deres lager i Fredericia

Klik her

Hophans

Når vi snakker event udlejning, så kommer vi ikke uden om hophans, der snart har 10 år bagsig i branchen. De har også et stort udvalg af udstyr, hvor bumper balls er en af de mange produkter. De er også kendt for at deres udstyr er iorden og har en masse erfaring med forskellige typer events.

Du finder hophans i flere byer i Jylland. Blandt andet Aarhus og Vejle

Klik her

Månedenstilbud:

Hver måned lister vi aktuelle tilbud fra Eventbranchen, hvor du virkelig kan gøre dig en god handel.

Se flere sjove aktivteter