Vi har samlet en kæmpe liste af sjove aktiviteter i københavn for voksne, så du kan planlægge en uforglemmelig dag. Der er både event på vand, til lands og i luften, så der er virkelig noget for en hver smag.

Og nu når vi snakker om smag, så har vi også fået en del oplevelser med, hvor der er noget til den søde tand.

TIP: Se vores ultimative liste over sjove aktiviteter for voksne

Se månedens tilbud på Sjove aktiviteter i københavn

Er du virkelig på udkig efter et godt tilbud, så bør du tage et kig på vores månedstilbud fra eventbranchen.

Last minut tilbud:

Det er ikke altid, at vi får 100% udsolgt på vores aktiviteter i eventbranchen, hvilket kan udløse nogle rigtige lækre rabatter, hvor du kan spare op til 66%. Disse last minut tilbud sender vi ud til vores 99fester medlemmer.

Gratis medlemskab af klub 99fester uden bindinger eller forpligtigelser

Klub fordele:

  • Last minut tilbud (Spar op til 66%)
  • Deltagelser i konkurrencer
  • Lod i den månedenlige lodtrækning

Tilmeld dig gratis vores klub her

Bow attack på amager

Bow attack er en nyere udgave af paintball, bare uden farve og så gør det mindre ondt at blive ramt. Dette kan prøves flere steder i københavn eller lejes hjem til jeres eget arrangement. Det fede ved bow attack er, at næsten alt kan bruges til at lave en forhindringsbane man kan spille på. og det tager ikke mange minutter før man er igang.

Flødebollekursus hos Social Foodies i København 

Kom på Flødebollekursus hos Social Foodies i en time i indre by. Flødebollekursuset er med både færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde. Det er helt klart et event, for alle de voksne, der har en sød tand, som gerne må være med til at bestemme lidt om hvad den næste oplevelse skal byde på.

Der er selvfølgelig prøvesmagninger undervejs, hvilket nok ville være hårdt andet 😛


Men du får altså også 5 små og 5 store flødeboller, med hjem som du selv har lavet.

Dette kursus koster 349 pr deltager og kan prøves i følgende byer: Aarhus, Frederiksberg, Hellerup, Lyngby og København.

Book kurset her

High Roping i Ranger Camp

Jeg fristes lidt til at sige, at her har du chancen for at hive vennerne med langt ud i tovene. Hvilket så også lige foregår i 50 meters højde og er verdens højeste indendørs High roping bane, der ligger i København K.

Man kan både booke denne oplevelse, sammen med et par venner eller bruge det til et indslag til en polterabend eller firmafest.

Bumper balls til en omgang fodbold eller last man standing

Der kan slet ikke herske tvivl om, at bumper balls er blevet kæmpe hit herhjemme, de bliver brugt til alt fra polterabender til firmafester.

Bumper balls bliver lavet i flere størrelser, hvor de klassiske størrelser herhjemme er:

  • Voksen bumper balls: 1.55 i diameter (13 år og op)
  • Junior bumper balls: 1.25 i diameter (7-12 år)

Der er massere af steder man kan prøve disse bumper balls i københavn, men hvis man ikke ønsker at være begrænset til en time, så kan man leje den for et døgn flere steder i københavn.

Der er mange steder man kan bruge bumper balls i københavn, men der er også nogle parker der er privatejer, hvor man skal søge tilladelser. Er du i tvivl om, hvad du skal have af tilladelse for at lave dit arrangement i en park eller et offentligt område i købenavn, så kan du læse mere om tilladelser for udendørsområder via dette link.

Find nærmeste udlejer af bumper balls

Sumodragter og promillebriller

Vi kan ikke komme uden om sumodragter, når vi taler om aktiviteter for voksne i københavn, du har måske allerede set dem rundt om i parkerne i byen, hvor diverse polterabender har været igang.

Sumodragter kan bruges til meget mere end brydning og det er blandt andet her, at promillebrillerne kommer ind i billede, da man så kan lave sumo-promille-stafetløb eller forhindringsløb, eller måske er en omgang Sumo-Promille-fodbold lige sagen.

Se priser på sumodragter med promillebriller her

Flyvetur i vindtunnel

Høøjt at flyve dybt at falde, dette udtryk er vi vist alle bekendt med, men det for altså en helt ny betydning hos Air Experience i deres vindtunnel.

Så hvis du tør kaste dig ud i en lille flyvetur, skal du vide, at du ikke står alene. En flyvetur er inkl. instruktion og briefing, leje af flyveudstyr og et flyvecertifikat, så du rigtig kan vise, at du har kastet dig ud mod tyngdekraften!

Actionboat til voksen events på vandet

Når det kommer til aktiviteter i københavn, så er det så fedt, at der er en masse tilbud på vandet. Og her Actionboat helt klart svaret du leder efter, hvis du vil have topfart på åbent hav.

Actionboat kan nemlig flyve overvandet med intet mindre end 100 km/t, hvilket er lidt af en oplevelse for de op til 12 passagerer i båden.


Flere Aktiviteter i København

Står du for en sjov aktivitet i københavn, der ikke er med på denne liste, så kan du læse mere om, hvordan du tilføjer din/dine aktiviteter her.

Har du prøvet en eller flere af disse aktiviteter i københavn?

Har du prøvet en eller flere af disse ting i københavn, så smid gerne en kommentar herunder om din oplevelse, hvilket kan give andre et hint om hvad man bare er nød til at prøve.