Er du på jagt efter sjove aktiviteter for unge i skolen, ungdomsuddannelsen, blå mandag eller fødselsdag?

Så er du kommet til det rette sted!

I dette indlæg har vi samlet nogle af de mest populære og sjove aktiviteter for unge til en hver lejlighed. Så lige meget om du er på udkig efter inde eller udendørs aktiviteter, så har vi helt klart nogle gode bud på at par sjove timer.

Bumper fodbold et kæmpe hit blandt de unge

Vi kommer ikke uden om de super sjove bumper balls når vi kigger på fest aktiviteter til de unge.

De kan bruges til en masse sjove konkurrencer for de unge, her i blandt bumper ball turnering, bumper wars eller king of the hill.

Sjov stafetløb med sumodragter og promillebriller

Sumodragter og promillebriller kan bruges til meget mere end wrestling og stafetløb. Især de fodbold glade drenge ville sikkert finde det sjovt at spille fodbold med promillebriller eller måske en omgang promille-hockey.

Promillebrillerne kan købes eller lejes alt efter behov og priserne ligger på ca. 700 kroner ved køb pr promillebrille eller 100-125 kroner i leje pr døgn. Der findes mange forskellige briller og jeg har selv prøvet intet mindre end 7 forskellige slags og er mest fan af de promillebriller vi selv udlejer og sælger hos delta fun.