Leder du efter de helt rette polterabend aktiviteter, der gør dagen til noget helt specielt?

Så er du kommet til det helt rette sted!

På denne side finder du de mest populære polterabend aktiviteter til mænd og kvinder og vores udvalg af event managers kommer også med deres små twist til at gøre dagen uforglemmelig.

Polterabend aktiviteter

 • Pakkeløsninger for mænd
 • Pakkeløsninger for kvinder

Nyttige indlæg omkring polterabend:

Der er mange ting, man skal huske at tænke over når man arrangere en polterabend, derfor har vi lavet en række indlæg om dette, så du er godt rustet.

Polterabend aktiviteter nær dig

Sjælland

København
Roskilde
Næstved
Lolland
Falster
Hørsholm
Helsingør
Køge
Slagelse

Fyn

Polterabend på Fyn
Svendborg
Nyborg
Middelfart

Jylland

Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Randers
Kolding
Horsens
Vejle
Herning
Silkeborg

Bow Combat eller Archery Attack

Dette er en af de aktiviteter, der har mange navne, hvilket godt kan gøre det lidt svært, at finde ud af hvor i kan prøve denne sjove aktivitet, der minder om paintball bare med bue og pil.

Det er faktisk svært ikke ikke at blive forpustet, når man skal alle navne igennem for denne sport, men jeg prøver da lige at kommet med et par stykker, så du ved hvad du skal lede efter: Bow attack, bow combat, Archery Attack, Archery tag, bow tag.

Denne aktivitet kan prøves i en af de mange eventhaller, men det er også muligt at leje det og bruge det på egen lokation.

Polterabend i fritfald

Dette polterabend event er lidt udover det normalt og noget der virkelig kunne være et hovedevent på selve dagen.

Højt at flyve dybt at falde fristes man til at sige og det ville da være noget af et adrenalin kick for den kommende brud eller gom.

Denne oplevelse kan prøves i Taastrup.

Book denne oplevelse til bruden eller gommen her

Bumpers når alt næsten er tilladt

Bumper balls fortjener helt afgjort sin fine plads i top10 over fedeste aktiviteter til polterabender, hvilket også er grunden til, at de kan lejes eller prøves i stort set hele landet.

Bumper balls er mest kendt herhjemme for spillet bumper fodbold, hvilket hitter i hele landet, hvis man da ellers kan kalde det fodbold, da mange hurtigt glemmer alt om bolden og har travlt med at vælte hinanden.

Men udover Bumper fodbold, så er det også super populært at spille en omgang “king of the hill” som ses i videoen her, hvor det gælder om at være den sidste person stående. Eller måske en lille leg fra folkeskolen, hvor man legede alle mine kyllinger kom hjem, hvor ræven står i midten og skal fange dem, når de løber fra den ene ende til den anden, det kan dog være svært at fange dem i en bumper ball, så derfor er denne leg ændret fra at fange dem til at vælte dem.

Kort og godt kan bumper balls bruges til:

 • Bumper Fodbold
 • King of the hill (Bumper wars)
 • Alle mine kyllinger kom hjem

Se listen over udlejer af bumper balls og eventcentre der tilbyder denne sjove aktivitet.

Sjove lege med Sumodragter og promillebriller

De klassiske sumodragter er faktisk sjove nok i sig selv og sumobrydning er en genial ice breaker, men sætter man dem først sammen med promillebriller, så stikker det helt af.

Sumodragter kan bruges til

 • Sumo-brydning
 • Sumo-fodbold
 • Sumo-stafetløb
 • Forhindringsløb

Promillebriller kan bruges til

 • Promille-fodbold
 • Promille-hockey
 • Promille-stafet
 • Promille forhindringsløb
 • Sumo-promille-stafetløb

Vild dag på den store Bungee Run bane

Bungee run banerne er ikke bare vildt sjove aktiviteter, men det er også aktiviteter, som man ikke kan undgå at se med deres 10+ meter lange løbebaner.

Bungee Run banen er overraskende let at betjene, så efter en kort introduktion, så er man 100 meter mester i bungee run.

Bungee Run baner kan lejes flere steder i landet, og det meste af danmark er dækket ind. læs mere om bungee run banerne og hvor udlejerne ligger henne af.

Cocktailkursus med lækre drinks

indendørs aktiviteter for voksne cocktail kursus

Cocktailkurset er en frisk start på aftenen efter en lang og hård dag med aktiviteter. Hvis man ønsker et mobilt cocktailkursus, så er der også mulighed for det, hvilket er en fantastisk løsning.

Et cocktailkursus består typisk af gennemgang af værktøjer i baren, hvordan man opbygger en god cocktail på lækre råvarer og ikke mindst hvorfor man blander som man gør.

Pony og unicorn hoppers trender hos kvinderne

Hvis du ikke har set dem herhjemme endnu, så er der ikke noget at sige til det. Det er nemlig meget få event udlejere, der har anskaffet sig disse pony hoppers (Eller den nye Unicorn hoppers version) på trods af kæmpe succes i USA.

Denne aktivitet er langsomt ved, at få fat herhjemme og efterspørgslen er da også vokset henover de seneste par år. Denne aktivitet er et sjovt lille indslag, der hurtigt kan stilles op også er man klar til et lille race.

Det er ikke så let, som det ser ud og vi ser tit folk ender med at ride sidelæns og vælte af deres pony/unicorn.

Virtual Reality hos Khora i København

Virtual Reality er især populært til de mandelige polterabender. Sådan et event tager normalt omkring 30 minutter. Man skal blot være der 5 minutter før start også vil deres instruktører tage godt imod en.

Der er flere forskellige film og spil man kan prøve. Selv om man godt ved, at der ikke er langt ned eller at man ikke bliver angrebet af zombier, så kan man ikke ladevære med at reagere på det.

Prisen ligger på 200 kroner pr deltager.

Du kan læse mere om denne oplevelse på DuGlemmerDetAldrig

Flødebollekursus hos Social Foodies 

Flødebollekursus er virkelig en polterabend aktivitet, der hitter i Danmark og hos Social Foodies kan du komme på et kursus på en time.

I skal lave 5 små og 5 store flødeboller hver og dem kan i tage med videre på dagens tur. Men der er heldigvis også smagsprøver undervejs, for hvem kan holder fingerne fra lækkerier så længe?

Dette kursus koster 349 pr deltager og kan prøves i følgende byer: Aarhus, Frederiksberg, Hellerup, Lyngby og København.

Book kurset her