Er du ved at skulle arrangere en fest, hvor du leder efter sjove aktiviteter for voksne og det må godt have lidt “Hvor var det fedt!” effekt?

Så er du kommet til det helt rette sted!

På denne side har jeg samlet nogle af de sjoveste aktiviteter for voksne, hvor der er alt fra Action events til små sjove fun events.

Hvis du er på udkig efter sjove aktiviteter for unge, så har vi også lavet en liste, der specielt henvender sig til dem

Aktiviteter for voksne i din by

I dette indlæg, der skriver jeg om alle de sjove aktiviteter, som hele landet har at byde på, men jeg vil gerne gøre det let for dig, at finde aktiviteter for dig, som gerne vil finde noget mere lokalt.

Så her er links til din region, hvor du kan finde sjove aktiviteter nær dig.

Sjælland

Liste over aktiviteter på Sjælland
Aktiviteter i københavn
Aktiviteter i Roskilde
Aktiviteter i Slagelse
Aktiviteter i Næstved

Fyn

Aktivivteter på Fyn

Jylland

Aktivivteter Jylland

Bumper fodbold eller king of the hill

De populære bumper balls er mest kendt for en omgang bumper fodbold, som især er en populær udendørs aktivitetet for voksne til polterabender og firmafester. Men man kan altså også bruge dem til King of the hill (bumper wars) eller andre sjove lege for voksne.

Der er både mulighed for at komme ud og prøve bumper balls i diverse eventcentre i danmark eller at leje dem med hjem i typisk 24 timer.

Find nærmeste udlejer af bumper balls


Sjove aktiviteter med Promillebriller

Har du ikke allerede prøvet de sjove promillebriller også kaldet alkoholbriller, så har du virkelig noget at se frem til. Disse briller får dig både til at se dobbelt og miste dybde forståelsen.

Der findes mange forskellige promillebriller og jeg har personligt selv prøvet 7 forskellige slags. Delta Funs promillebriller er klart dem jeg synes er bedst og de kan købes for 620-750 kroner pr brille eller lejes for en 100-125 kroner pr stk.

Denne aktivitet passer både til unge og voksne kan bruges både ude og inde.

Promillebrillerne kan bruges til stafetløb, hockey, fodbold, straffespark og forhindrings bane, men dette er jo kun et lille udsnit, da det kun er fantasien der sætter grænser.


High Roping i Urban Ranger Camp

Selv hvis du ikke er højdeskræk, så burde du godt kunne mærkeadrenalinen pumpe i Urban Ranger camp når du skal i gang med High Roping.

Dette er virkelig en vild oplevelse, hvor du kan mærke du lever. Det fede ved at booke denne aktivitet er, at der er tag overhoved, så selv, hvis vejret ikke er med dig på den planlagte dag, så er du i trykke hænder.Mobile Cocktail kurser og Cocktail bartender med fribar

indenførs aktiviteter for voksne cocktail kursus

Hvad er en fest for voksne uden alkohol?

Et mobilt cocktail kursus kan virkelig være med til at sætte gang i festen på en sjov og spændende måde. Typisk bliver der lavet 3 drinks, hvor en professionel cocktail bartender viser, hvordan det skal gøres og dernæst gør deltagerne det efter.

Leder du efter indendørs aktiviteter for voksne og dermed sikre festen for vind og vejr, så er dette helt klart en perfekt fremgangsmåde.


Kajak eller kanotur

Kano og kajakture er altid en fantastisk oplevelse. Der er mange steder der udlejer både kanoer og kajaker så må kan komme ud på vandet og få en helt speciel oplevelse, ligemeget om man blot er et kæreste par, der søger en hyggelig aktivitet eller om det er tid til en lille firmaudflugt.

Se fx denne video fra Kajakhotellet.


Archery Attack er en aktivitet med knald på

Archery Attack er det originale navn på denne sport, men senere hen er der kommet flere forhandlere og derfor har navnet skiftet og bedre kendt som Bow attack.

Bow attack bliver mere og mere populært år for år. Det skyldes nok, at man stort set kan spille det alle steder og man stort set kan opbygge en bane på et lager, gymnastik hal eller hvor man nu lige har plads til, at 10 personer kan rende rundt og skyde med lige pile efter hinanden.

Bow attack kan prøves hos mange paintball centre, men der er også mulighed for, at leje det ud til en bødekassefest eller polterabend hvis man ønsker dette.Sumodragter er en af de vildt sjove aktiviteter for voksne

Er du en af de mange der allerede har prøvet de klassiske sumodragter? – Så ved du allerede, hvordan denne sjove aktivitet virkelig for humøret i top og man griner som aldrig før.

Men Sumodragter kan altså bruges til meget andet end sumo-wrestling, de er nemlig også super sjove at lave stafetløb i med promillebriller eller til en tur igennem forhindringsbanen.

Og til alle os der er til fodbold, så kan de også bruges til en lille fodbold kamp, det kræver dog lidt flere dragter, men heldigvis er der flere der udlejer både 6 og op til 10 dragter i en pakkeløsning.

Kort og godt kan sumodragter bruges til:

  • Sumobrydning
  • Sumo-Fodbold
  • Sumo-Promille-fodbold
  • Sumo-stafet
  • Sumo-forhindringsløb

Sumodragter kan lejes hos blandt andet SumoSjov


Unicorn race er en af de nye fest aktiviteter på marked

unicorn race udendørs aktiviteter

For en del år tilbage udkom Pony hoppers i USA, hvilket har været et kæmpe hit og som desværre først er kommet til danmark for et par år siden. Men denne aktivitet har nu fået en kæmpe opgradering og blevet til unicorn race.

Prøv et stafetløb for voksne på disse unicorns eventuelt mixet med promillebriller og lidt genstande der skal samles op på ruten man skal ud på.

Unicorn race er en af de mere populære fest aktiviteter til kvindelige polterabender.Brigdewalking over Lillebælt

Brigdewalking forgår 60 meter over vandet på den gamle Lillebæltsbro. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man får en udsigt man aldrig vil glemme.

Denne super fantastiske oplevelse bør man virkelig ikke snyde sig selv for.


Flyvetur i vindtunnel

Hvis du er igang med at planlægge et arrangement for en flok voksne drengerøve, hvor der virkelig skal knald på, så er denne vilde aktivitet nød til at være med i spil.

En flyvetur er inkl. instruktion og briefing, leje af flyveudstyr og et flyvecertifikat, så du rigtig kan vise, at du har kastet dig ud mod tyngdekraften!


Bungee Run perfekt til bødekasse fest og polterabend

Der er lidt flere der tør kaste sig ud i en omgang bungee run end bungee jump. Og det er helt klart også en aktivitet, der får opmærksomhed, da banen typisk er mellem 10-12 meter lang. Denne sjove aktivitet henvender sig mest til voksne, men teenagere kan altså også godt være med her.

Banen koster typisk omkring 2.000 kroner at leje for et døgn.Actionboat til voksen events med knald på

Hvis der virkelig skal være fart over feltet og arrangementer skal være ude på vandet, så er Actionboat helt klart svaret du leder efter.

Bådene har en tophastighed på intet mindre end 100 km/t, så der kan virkelig komme knald på når de 12 gæster sætter sig i båden.

Actionboat er en sjov og adrenalin fyldt oplevelse, der passer til mange forskellige voksen arrangementer, som polterabend, firmafest, teambuilding eller blot en drengerøvstur.


Power racing elektroniske gokarts

Power Racing Gokart Akademi er nok fremtidens svar på et gokartcenter som er lidt mere Co² venligt med deres elektriske gokarts.

Ikke nok med det, så er deres hal opvarmet til ca. 20 grader, hvilket giver en behagelig oplevelse og mere køreglæde.

Gokarts har alle dage været en voksen aktivitet, der har ligget højt på listen, dog skal man i dette tilfælde nok ikke har benzin i blodet, men være mere i stødet.


Lokumsræs er en populær voksen aktivitet

Der er kun få steder i landet, hvor man kan prøve Lokumsræs, men det er virkelig hele køre turen værd, da dette er en af de mest tossede fest aktiviteter for voksne, man kan komme i nærheden af i Danmark.

Der er dog også mulighed for at leje disse sjove køretøjer, eller få dem ud med eventmanager i nogle timer.

Jeg har selv prøvet denne aktivitet nogle gange og kan varmt anbefale det og det skal lige siges, at der er ganske fint træk i de små WC’er.


Er Lasergames en action aktivitet for voksne?

Før i tiden, der var det helt klart paintball der styrede dette marked og det var en aktivitet kun for voksne, men så kom lasergames og nu kan børn altså også være med i kampen.

Lasergames er super sjove og der er mange fantastiske baner rundt om i Danmark og er der noget bedre end at der går lidt konkurrence i den blandt de deltagende hold?Prøv Virtual Reality hos Khora

Virtual Reality er et super sjovt event for voksne. Typisk booker man 30 minutter med Virtual Virtual Reality, hvor i kan prøve en masse forskellige film og spil. Selv om man godt ved, at der ikke er langt ned eller at man ikke bliver angrebet af zombier, så kan man ikke ladevære med at reagere på det.

Prisen ligger på 200 kroner pr deltager.

Du kan læse mere om denne oplevelse på DuGlemmerDetAldrig


Privat helikoptertur med HeliCompany i hele Danmark

Aktivitet i luften for voksne

Måske er en lille flyvetur noget, hvor du og 2 andre deltagere (1-3 personer) kan få en oplevelse for livet og en udsigt, der er noget ud over det normale.

Du kan vælge mellem en tur på 15, 20, 30, 45 eller 60 minutters i luften.

Du kan læse mere om en flyvetur her


Flødebollekursus hos Social Foodies 

Kom på Flødebollekursus hos Social Foodies i 1 time. Flødebollekursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde. Dette er et event, der passer til voksne med en sød tand.

Du skal lave 5 små og 5 store flødeboller, hvilket du kan tage med dig hjem bagefter, men der er heldigvis også Smagsprøver undervejs.

Dette kursus koster 349 pr deltager og kan prøves i følgende byer: Aarhus, Frederiksberg, Hellerup, Lyngby og København.

Book kurset her


Kør Djælveræs på Sjælland eller i Jylland

Ungdommen kommer lidt op i voksne igen, når de bliver smidt bag rettet i en omgang Djævleræs.

Dette er hvad du får med i prisen (1.199,- pr person):

  • 1 times Djævleræs
  • 6 omgange som kører
  • 6 omgange som Co-driver
  • Bil stillet til rådighed
  • Lån af hjelm og hjelmhue.

Book en omgang Djævleræs her